Raktározás

Partnereink egyre komplexebb logisztikai igényeinek kiszolgálásában elengedhetetlen a raktározási, készletezési feladatok egyre magasabb szintű ellátása, ezért cégünk raktárkapacitását, mely jelenleg szekszárdi telephelyünkön áll rendelkezésre, folyamatosan az igényeknek megfelelően bővítjük. Partnereinknek lehetőséget biztosítunk, hogy áruikat, göngyölegeiket nálunk tárolják, illetve a készletekhez folyamatos kiszállítási és pótlási/feltöltési lehetőséget biztosítunk.  

Szekszárdi raktárunkban normál kereskedelmi szárazáruk mellett vállaljuk hűtött áruk raktározását, készletkezelését.

Raktározási képességünk és Gerincjárataink lehetővé teszik partnereink komplex logisztikai kiszolgálását, melyben képesek vagyunk az igények szerinti címeken, telephelyeken az áruk begyűjtésére, majd megfelelő raktározására azt követően pedig az áruk terítésére és mindennek a folyamatnak a teljes dokumentálására, adminisztrációjának elkészítésére és megrendelőinknek történő leadására.

Szolgáltatásunk fejlesztési iránya, hogy komissiózási tevékenységünket teljessé tegyük mind a szakemberek, mind az informatikai követés mind a csomagolás technika területén. Amennyiben raktározási tevékenységünk felkeltette érdeklődését további információért kérem hívja új vállalati partnereinkkel foglalkozó kollégánkat.

 

Pick Pala Pont

Szolgáltatásunk keretében a Feladó egyedi megrendelése szerint - a Feladó által feladott árut - a PALATRANS EXPRESS Kft. közúti szállítással továbbítja, saját raktárában kézbesítés céljából tárolja és a címzett (vagy egyéb jogosult átvevő) részére kézbesíti.

Bővebben...

Raklapos ÁRUK Direkt szállítás

Cégünk dinamikusan fejlődő területe a 1 tonnát meghaladó, raklapon összeállított küldemények direktfuvar, célfuvar, gerincjárat feladatainak teljesítése...

Bővebben...

Raktározás Készletezés

Partnereink egyre komplexebb logisztikai igényeinek kiszolgálásában elengedhetetlen a raktározási, készletezési feladatok egyre magasabb szintű ellátása ezért….

Bővebben...