Minőség politika

A Palatrans Express Kft. vezetésének célja, hogy a Társaság a magyar társadalom és a gazdasági élet minden szereplőjének megelégedésére megbízható és minőségi szolgáltatásokat nyújtó fuvarozási, szállítmányozási és logisztikai szolgáltatóként működjön.

Küldetése és szolgáltatói filozófiája szerint piaci versenyben ügyfelei és munkatársai megelégedettségére, a társadalom elvárásainak megfelelően és a tulajdonosi igények szerint üzletileg sikeresen működteti a Társaságot.

A Palatrans Express Kft. felelősséget vállal szolgáltatásainak a törvényi szabályozásban, az általános szerződési feltételekben és szerződésekben vállalt minőségéért.

Partnereivel mindenkor korrekt üzleti kapcsolatra törekszik.

Ügyfelei igényeinek megismerése és magas színvonalú kielégítése során megbízható üzleti partnerként felhasználja mindazt a tudást, képességet, tapasztalatot és anyagi eszközt, mely országos hálózata, képzett munkatársai és széles körű partnerkapcsolatai révén rendelkezésére áll.

A Társaság eszközeinek, telephelyeinek, informatikai rendszerének és kollégáinak folyamatos fejlesztésével és minőségi szolgáltatásokkal kívánja elérni elismertségének fokozását.

A Palatrans Express Kft. vezetése elkötelezett és aktív irányítója a Társaság egészére kiterjedő minőségirányítási rendszer működtetésének, valamint folyamatos fejlesztésének. Minőségpolitikáját munkatársai ösztönzésével és képzésével, valamint az egyre korszerűbb technológiák és menedzsment módszerek alkalmazásával valósítja meg.

Pick Pala Pont

Szolgáltatásunk keretében a Feladó egyedi megrendelése szerint - a Feladó által feladott árut - a PALATRANS EXPRESS Kft. közúti szállítással továbbítja, saját raktárában kézbesítés céljából tárolja és a címzett (vagy egyéb jogosult átvevő) részére kézbesíti.

Bővebben...

Raklapos ÁRUK Direkt szállítás

Cégünk dinamikusan fejlődő területe a 1 tonnát meghaladó, raklapon összeállított küldemények direktfuvar, célfuvar, gerincjárat feladatainak teljesítése...

Bővebben...

Raktározás Készletezés

Partnereink egyre komplexebb logisztikai igényeinek kiszolgálásában elengedhetetlen a raktározási, készletezési feladatok egyre magasabb szintű ellátása ezért….

Bővebben...