Kezdőlap Bemutatkozás Munkatársaink Kapcsolat, elérhetőség
Szállítás megrendelése Árajánlatkérés szállításra Általános szerződési feltételek
BEMUTATKOZÁS

A PALATRANS EXPRESS Kft. 1999 december végén futárszolgálat és fuvarozás céljából alakult, és 2000-ben kezdte meg tevékenységét. Szállítmányozással foglalkozó vállalatunkat Palásthy Csaba indította útjára, azóta is ő vezeti.

Kezdetektől a legfontosabb üzletpolitikai szempontnak megrendelőink igényeinek maximális kielégítését tartjuk, ami tulajdonképpen azt jelenti, hogy minden hozzánk forduló ügyfélnek igyekszünk a lehető legkedvezőbb áron minél előbb teljesíteni megbízását bármilyen típusú szállítási megrendelésről legyen is szó. Különös hangsúlyt fektetünk arra is, hogy a szolgáltatás minőségi színvonalát ne befolyásolja hátrányosan cégünk növekedése. Rövid idő alatt sokan megismerték cégünket, hiszen partnereink ajánlottak tovább bennünket ismerőseiknek, üzletfeleiknek, ezzel bizonyítva azt, hogy elégedettek a PALATRANS EXPRESS szolgáltatásaival.

Ma már az ország minden pontjáról érkeznek hozzánk megbízások. Állandó partnereinkkel személyes kapcsolatban vagyunk, ezért tudják, hogy igyekszünk sokkal rugalmasabban viszonyulni minden felmerülő igényhez, mint a szigorú keretek között működő nemzetközi futárszolgálatok.

Természetesen cégünk sikeréhez önmagában kevés lenne a jó logisztika, elengedhetetlen a PALATRANS EXPRESS rátermett, tapasztalt csapatána pontos, lelkiismeretes munkája. Vezetőink és futáraink nagyfokú szakmai tapasztalattal állnak megrendelőink rendelkezésére.