-Telefon: +36 30 2564-121
Fax: +36 74 318-345


Szolgáltatásaink

Partnereink közül a nagyobb cégek komplex szolgáltatást igényelnek, amibe a kiscsomag szállításán kívül a nagyobb áruk fuvarozása is beletartozik. Így követve a piaci igényeket folyamatosan fejlesztjük  a gépparkot és ma már valóban minden igényt ki tudunk elégíteni a szállítás területén. Csomagdíjas futárszolgálatunkkal 300 kg-ig állunk megrendelőink rendelkezésére, emellett nagyobb mennyiségű áru esetén a km díjas fuvarokon kívül gyűjtőfuvarozást, részfuvarokat, illetve visszfuvarokat is vállalunk, amivel nagymértékben csökkenthetők a szállítási költségek.

Gépparkunk rendkívül széles skáláját vonultatja fel a tehergépkocsiknak, így rendelkezünk 1 és 12 t teherbírás között szinte valamennyi kategóriában autókkal, ezen kívül biztosítani tudunk pótos szerelvényt, ill. 24 tonna teherbírású kamiont is. A rendelkezésre álló autók egy része zárt kisteherautó, másrészük ponyvás, de vannak emelőhátfalas gépkocsik is, amivel nagymértékben megkönnyíthető a rakodás.

Szekszárdon a Páskum u. 2. szám alatt található irodánk és 800 m2-es raktárunk, amit jó megközelíthetősége miatt partnereink is megkedveltek. Irodánkban kolléganőink 10 és 18 óra között fogadják a megrendeléseket és látják el a diszpécseri feladatokat. Itt folyik a tevékenység logisztikai része és innen történik a kiszállítás irányítása. A rakodást targonca segíti akár napi 24 órában is. A raktár méretéből adódóan lehetőség van az áruk hosszabb időre történő betárolására is.

2005-ben indított új személyszállítási szolgáltatásunk a PALATRANS EXPRESS – AIRPORT MINIBUS, mely elsősorban egy minőségi transzfer szolgáltatás a ferihegyi repülőtér és Szekszárd között.